Contactgegevens

 

Personeelsvereniging PVPAGO

t.a.v. Hedwig Seidel

Wenkebachstraat 12

9403 BG Assen

Info@pvpago.nl

Neem contact met ons op

Laat hier een bericht achter aan het bestuur van PVPAGO
Vul hier uw voornaam in.

Vul hier uw email adres in.

Ongeldige invoer

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ongeldige invoer

Contact
A+ R A-

Kensington Ziggodome

Donderdag 5 november 2020

                                                            Kensington2

Sinds 2015 heeft de band dertien keer de Ziggo Dome uitverkocht. Met deze 3 concerten in 2020 komt het totaal aantal optredens dat de Nederlandse band in de Ziggo Dome gaf op zestien.
Kensington bracht op 15 november 2019 hun nieuwe album Time uit. Om in alle rust de songs van dit album te kunnen schrijven, trok de band zich terug in de bossen van Canada.
Deze periode van bezinning en reflectie op hun stormachtige carrière en levens van de afgelopen acht jaar leverde een album op dat binnen een week na de release nummer 1 behaalde in de Nederlandse Album Top 100. 

We vertrekken vanaf 14:45 uur uit Emmen en hopen ongeveer om 19:00 in Amsterdam te zijn. Er zijn kaarten op de 1e tribune links en rechts van het podium. Aan elke zijde 40 stuks.

Deze activiteit is inclusief:

          Koude hapjes en drankjes op de heen en terugweg.

          Vertrek vanaf de vaste opstapplaatsen in Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen en Meppel (De Wijk).

          Zitplaats tijdens het concert

Eigen bijdrage:    

Leden: €27                          

Introducés: €37,00

Maximaal aantal deelnemers voor deze activiteit is 80 personen. Voor deze activiteit mag een lid zich laten vergezellen door maximaal 1 introducé. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken of contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opgavenformulieren dienen uiterlijk vóór 1 juni 2020 bij ons binnen zijn.*

NB: deze activiteit wordt in juli ingehouden op het salaris!

 

* Zie de voorwaarden op de website onder HH reglement.

Je kunt je uitsluitend opgeven door middel van een (digitaal) opgaveformulier op de website of een formulier aan te vragen bij het secretariaat.
Het ingevulde formulier kun je terug sturen naar: Secretariaat Personeelsvereniging PVPAGO t.a.v. Hedwig Seidel, Wenkebachstraat 12, 9403 BG Assen.
Na opgave en sluiting van de inschrijving ontvang je een bevestiging en zo nodig verdere informatie. Indien er een limiet aan deelnemers is, zal er bij te veel opgaven een loting plaats kunnen vinden.

De personeelsvereniging is niet aansprakelijk voor eventuele schade tijdens de activiteit.

Sponsor Calendula

Calendula

Sponsor Lanting

logo lanting