Contactgegevens

Personeelsvereniging PVPAGO

t.a.v. Hedwig Seidel

Altingerweg 1

9411 PA Beilen (Hoofdgebouw)

Info@pvpago.nl

Kaart

Contact ons

Laat hier uw bericht achter
Email:
Onderwerp:
Bericht:
Anti SPAM som 13+7=
Contact
A+ R A-

Disneyland Parijs

 

3 dagen Disneyland Parijs 2018

 

Disney 600 x 172

In een Magisch Koninkrijk niet zo ver hier vandaan - ergens in de buurt van de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden - komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang en gelukkig zal duren. Wilt u ook met uw geliefde naar dit magische Koninkrijk? Of ziet u uw kinderen al een gat in de lucht springen? Ga samen naar Disneyland® Paris. Kinderen zullen zich er helemaal thuis voelen tussen hun helden en bekende en geliefde Disney sprookjesfiguren. En ook volwassenen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en genieten van een wereld vol magie en fantastische attracties.

Dagprogramma:

Vrijdag 15 juni 2018

U wordt in de ochtend opgehaald bij de diverse opstapplaatsen waarna we doorrijden naar de bestemming van deze minivakantie, Disneyland® Paris. U gaat hier zeker een paar heerlijke dagen beleven. Rond 18:00 uur zullen we in de binenstad van Parijs afgezet worden. Hier krijgen we (kort) vrije tijd om vervolgens rond 21:00 uur via de verlichte eifeltoren, te vertrekken naar het hotel.

Zaterdag 16 juni 2018

Na het ontbijt gaan we naar Disneyland® Paris. U kunt zelf kiezen welk Disney® Park u wilt bezoeken. U kunt de hele dag genieten van alles wat Disneyland® Paris u biedt. Pas in de avond halen we u weer op om terug te gaan naar het hotel. Een aanrader is om ’s avonds ook een bezoek te brengen aan Disney® Village.

Zondag 17  juni 2018

Ook vandaag kunt u zich weer volop vermaken in Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park. Aan het eind van de middag (ca. 16.00 uur) wordt u opgehaald voor de terugreis naar Nederland. In de nacht rond 00:00 uur zullen we weer op de divere locaties in Drenthe worden afgezet.


Evenement inclusief:

  • Vervoer per luxe Comfort Class bus, die de gehele reis bij u blijft, voorzien van video, airco en toilet
  • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
  • Twee nachten en verblijf in het Hotel in de buurt van Disneyland op basis van logies en ontbijt
  • Twee dagen entree tot beide Disney Parken. Entree tot beide parken op de tweede en derde dag

Kosten:

Lid van de PV: €185

Introduce: €210

Kinderen 3 t/m11 jaar €200

Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis

Opgave: klik hier

Graag bij opgave duidelijk aangeven of je je wilt opgeven met introduce en/of hoeveel kinderen. 


Onder voorbehoud van genoeg deelname.